Bejelentkezés

Személyesen Budapest XIV. kerületében, a Bosnyák téri Nyugvópont Pszichológiai Rendelőben, online pedig a világ bármely pontjáról várom pszichológiai tanácsadás keretében a hozzám fordulókat.

Nyugvópont Pszichológiai Rendelő - Thököly út 176.

A pszichológiai tanácsadásra való bejelentkezéshez kattintson ide!

Hogyan zajlik a pszichológiai tanácsadás?

Az 50 perces alkalmakon heti vagy kétheti rendszerességgel lehetőség nyílik az adott problémán való közös munkára, titoktartás keretei mellett. Az első alkalmak során a probléma körüljárása, ismerkedés történik, majd ezután szerződünk azokra a célokra, melyeken a kliens dolgozni szeretne. Vallom, hogy maga a kapcsolat legalább olyan gyógyító, mint a különböző pszichológiai módszerek, ezért fontos a szakember-kliens összeillése, ennek felméréséről is szólnak a kezdeti ülések. 

Az elmúlt évek tapasztalatai rámutattak, hogy online is hatékony lehet a tanácsadási folyamat. Van pár szempont viszont, ami megfontolandó: 
- van-e megfelelő eszközünk az online tanácsadáshoz? (okostelefon, tablet, vagy laptop működő kamerával és mikrofonnal)
- tudunk-e otthon/valahol privát teret biztosítani a tanácsadáshoz?
- mi a komfortosabb számunkra?

Mind az online, mind a személyes térben megteszek mindent, hogy a bizalom kialakulásához, megnyíláshoz szükséges feltételeket megteremtsem a klienseim számára, ezáltal a beszélgetések nyitott és elfogadó légkörben telhetnek.

Árak

Online tanácsadás: 16.000 Ft
Személyes tanácsadás: 16.000 Ft
Tanácsadás angol nyelven: 18.000 Ft

A pszichológiai tanácsadásra való bejelentkezéshez kattintson ide!