Ugrás a fő tartalomra

Bejelentkezés

Személyesen Budapest XIV. kerületében, a Bosnyák téri Nyugvópont Pszichológiai Rendelőben, online pedig a világ bármely pontjáról várom pszichológiai tanácsadás keretében a hozzám fordulókat.

Nyugvópont Pszichológiai Rendelő - Thököly út 176.

A pszichológiai tanácsadásra való bejelentkezéshez kattintson ide!

Hogyan zajlik a pszichológiai tanácsadás?

Az 50 perces alkalmakon heti vagy kétheti rendszerességgel lehetőség nyílik az adott problémán való közös munkára, titoktartás keretei mellett. Az első alkalmak során a probléma körüljárása, ismerkedés történik, majd ezután szerződünk azokra a célokra, melyeken a kliens dolgozni szeretne. Vallom, hogy maga a kapcsolat legalább olyan gyógyító, mint a különböző pszichológiai módszerek, ezért fontos a szakember-kliens összeillése, ennek felméréséről is szólnak a kezdeti ülések. 

Az elmúlt évek tapasztalatai rámutattak, hogy online is hatékony lehet a tanácsadási folyamat. Van pár szempont viszont, ami megfontolandó: 
- van-e megfelelő eszközünk az online tanácsadáshoz? (okostelefon, tablet, vagy laptop működő kamerával és mikrofonnal)
- tudunk-e otthon/valahol privát teret biztosítani a tanácsadáshoz?
- mi a komfortosabb számunkra?

Mind az online, mind a személyes térben megteszek mindent, hogy a bizalom kialakulásához, megnyíláshoz szükséges feltételeket megteremtsem a klienseim számára, ezáltal a beszélgetések nyitott és elfogadó légkörben telhetnek.

Árak

Online tanácsadás: 18.000 Ft
Személyes tanácsadás: 18.000 Ft
Tanácsadás angol nyelven: 20.000 Ft

A pszichológiai tanácsadásra való bejelentkezéshez kattintson ide!








Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Helstáb Laura vagyok, pszichológus, meseterapeuta, művészetterapeuta. Mivel fordulhat hozzám? Pszichológiai tanácsadás keretében változatos problémákkal kereshet meg, úgy mint: szorongás fiatal felnőttkor problémái (kapunyitási pánik, korai kiégés, párkapcsolati elakadás, útkeresés) megfelelési kényszer önbizalom önismeret énhatárok, nemet mondás nehézsége kiégés önelfogadás, szégyennel és bűntudattal való munka családi minták megértése és feldolgozása negatív gondolatok kezelése stresszkezelés kommunikáció érzelemszabályozás Szemlélet Helstáb Laura vagyok, okleveles pszichológus. Elfogadás és elköteleződés terápiában (ACT), meseterápiában és művészetterápiában képződtem, emellett relaxációs technikákkal is dolgozom. Fő területeim a különböző szorongások, negatív gondolatok és érzelmek kezelése, megfelelési kényszer, kiégés, kötődés, családi mintákon való változtatás, az önismeret és az önbizalom kérdéskörei. Szeretném a hozzám fordulókat abban segíteni, hogy egy olyan életet